maandag 13 oktober 2014

School - aankomst - plan               

Beste ouders

Om de veiligheid van onze kinderen in en rond de schoolpoort te verzekeren zetten we alle nieuwe afspraken eens op een rijtje:

1P: De peuters  worden in de klas afgezet. U komt binnen langs de middelste ingang (niet meer langs de refter). U neemt afscheid bij de klas en u gaat door. Buggy's blijven vooraan in de gang staan.

1K: U neemt afscheid bij de deur van de refter, uw kindje wordt begeleid door een juf die aan de deur staat.  U gaat niet mee naar binnen!

2K: De kleuters worden aan de rand van het vak afgezet. U neemt afscheid en blijft niet staan. U verlaat het schoolterrein zo snel mogelijk.

3K: De kleuters worden aan de grote blauwe poort, naast de containerklassen, afgezet. Hier staat elke morgen een juf. De ouders betreden de speelplaats niet ! U neemt afscheid voordat u uw kindje de schoolpoort binnen stuurt.

Mogen we ook vragen op tijd te komen. Om 8u25 verwachten we alle kinderen in de rij, refter of klas.

Deze nieuwe afspraken zijn met heel het team gemaakt en dienen ervoor te zorgen dat al onze kleuters en peuters veilig in de klas geraken.  We zullen dit ook na enkele weken evalueren en bijsturen waar nodig.

Wij danken jullie voor de medewerking en zijn ervan overtuigd dat als iedereen zich verantwoordelijk gedraagt er geen problemen zullen opduiken.

Vriendelijke groeten
Het kleuterteam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten